Del 28 de juliol al 2 de setembre (ambdós inclosos) es realitzaran obres de millora a les instal·lacions de la ITV de Vilamalla.

Per aquest motiu, el servei de 2ones inspeccions es realitzarà en una unitat mòbil instal·lada en el pati de l'estació ITV. Aquesta mateixa unitat mòbil prestarà servei a les ITVs de vehicles de dues rodes.

Les obres consisteixen en la construcció d'un nou fossat per a la línia L3 i la obertura d'un nou accés a l'estació ITV pel carrer Germans Miquel. Una vegada finalitzi aquesta renovació, la nova porta d'entrada serà exclusiva per a tots els vehicles excepte els pesants. Aquests vehicles de gran tonatge seguiran accedint per la porta habitual del carrer Castelló quedant inhabilitada per a la resta de vehicles.

Aquesta actuació, aportarà millores a les instal·lacions de l'estació de Vilamalla beneficiant en termes d'eficiència, seguretat, qualitat de servei i sostenibilitat.


Durant el període de les obres, i en cas d'evacuació de l'estació ITV:

Si us trobeu dins de la nau o a la zona exterior posterior, si us plau adreceu-vos a peu al punt de reunió ubicat a la sortida pel carrer Germans Miquel.

Si us trobeu a la part exterior abans d'accedir a la zona d'inspecció, si us plau adreceu-vos a peu al punt de reunió ubicat a l'entrada pel carrer Castelló.

És important que en tot moment, seguiu les indicacions del personal de l'estació ITV.