Arrenca ‘Si vols anar bé, passa la ITV’

‘Si vols anar bé, passa la ITV’. PrevenControl ITV engega una nova campanya, destinada a ajudar els ciutadans a passar la inspecció tècnica a la primera. La campanya se centra en la importància de revisar punts bàsics del vehicle i per això s’obre un canal d’Ajuda Ciutadana. El nou mitjà comptarà amb la col·laboració dels humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera, que són els protagonistes d’una sèrie de 10 vídeos de curta durada sobre la importància de passar la ITV i tenir cura dels elements essencials dels nostres vehicles.

La campanya ‘Si vols anar bé, passa la ITV’ va arrencar ahir i fins al 18 d’abril comptarà amb un nou article cada 15 dies al blog de la web citaprevia.cat , amb textos vinculats a deu elements habituals en la inspecció tècnica: la matrícula, els pneumàtics, el cinturó de seguretat, els intermitents, el llum de matrícula, els llums de boira, els llums de frenada, els llums i el clàxon, el rentaparabrises i l’eixugaparabrises i els retrovisors. En el blog hi podreu trobar tots els detalls a tenir en compte per poder passar la inspecció tècnica en el primer intent i gaudir dels vídeos de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, que repassaran cada element amb molt d’humor.

Les xarxes socials de PrevenControl també serviran per fer arribar la nova campanya a més gent, així que estigues ben atent al nostre canal d’Instagram i al nostre Twitter. Quan vinguis a visitar-nos a una estació també hi trobaràs diferents elements vinculats a ‘Si vols anar bé, passa la ITV’. Des de cartells, a flyers passant per vídeos en les pantalles de televisió d’Atenció al Client.

L’objectiu de ‘Si vols anar bé, passa la ITV’ és conscienciar la ciutadania de la importància de tenir el vehicle a punt quan es va a una estació ITV, a partir d’elements molt fàcils de revisar a casa i així poder passar la ITV a la primera. Fer-ho comporta un estalvi en temps, diners, salut i contaminació, ja que no cal fer un nou desplaçament fins a l’estació per afrontar la segona inspecció. Si ho has revisat tot com cal i tens el vehicle a punt, no dubtis a posar-te en contacte amb qualsevol de les estacions de PrevenControl per demanar cita, ja sigui per telèfon o a través de la web. I recorda… Si no passes, passa-la!