Cal dur la mascareta posada durant tota la inspecció ITV?

Les estacions ITV es mantenen obertes malgrat les últimes restriccions. L’augment de contagis per la COVID-19 ha dut la Generalitat a adoptar mesures restrictives en alguns sectors, però no afecten els nostres centres, que mantenen els protocols de prevenció establerts des de l’inici de la pandèmia. Una de les preguntes més freqüents que ens feu té a veure amb l’ús de la mascareta i per això recordem que els conductors l’han de dur posada en tot moment, dins i fora de cotxe.

Els centres PrevenControl es van adaptar fa mesos a les mesures imposades arran del COVID i que han modificat en alguns aspectes la forma en què tradicionalment es passava la inspecció. Us recordem que en tot moment caldrà estar atents als cartells i les indicacions dins l’estació i que hi ha una sèrie de protocols a tenir en compte davant la necessitat de mantenir una distància de seguretat:

  • Lligar tots els cinturons de seguretat, baixar les finestretes i desbloquejar portes.
  • Posar el ventilador a la màxima potència mentre no comença la inspecció.
  • El personal en cap moment podrà manipular ni conduir el vostre vehicle.
  • No portar cap acompanyant.
  • Dur la mascareta en tot moment i no baixar del vehicle, ni tan sols un cop finalitzada la inspecció. Us durem l’informe i el distintiu ITV. Recordeu que ja no us podem retirar l’antic ni posar el nou, sinó que ho ha de fer el client.
  • Un cop iniciada la inspecció deixar la finestra de l’acompanyant oberta.

Els vuit centres PrevenControl es mantenen oberts, però cal tenir cita prèvia per passar la inspecció. Podeu demanar hora per telèfon o a través del nostre web.