Campanya de sensibilització #0mortstrànsit

El 21 de setembre es va celebrar el 1r Dia Europeu sense Morts de Trànsit i concidint amb aquesta efemèride es va iniciar la difusió de la campanya #0mortstrànsit promoguda pel Servei Català de Trànsit.

La directora del Servei Català de Trànsit, Eugenia Doménech, va ser l’encarregada de fer la presentació de la campanya i convidar-nos a participar en la seva acció de sensibilització que també s’ha difós a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #0mortstrànsit. L’objectiu és fer participar i conscienciar tota la ciutadania per assolir l’objectiu de zero víctimes per accidents de trànsit.

0mortstransit2016

 

La campanya anima als usuaris a fer-se una autofoto (selfie) amb els dits en forma de zero o OK (unint els dits índex i polze) i a compartir-la a Twitter, Facebook, Instagram o Whatsapp. D’aquesta manera es pretén viralitzar aquest gest i el seu significat com a símbol de compromís amb la prevenció dels sinistres viaris i de la responsabilitat compartida en la seguretat viària.

 

 

PrevenControl es suma a la difusió d’aquesta campanya #0mortstrànsit, tot recordant també la importància de realitzar la ITV dels vehicles com a manteniment preventiu que verifica l’acompliment de les normes de seguretat i emissions contaminants aplicades al vehicle.

Si heu de programar la vostra propera visita a la ITV ho podeu fer en línia a la web www.citaprevia.cat.