Com funciona el gestor de cues intel·ligent de PrevenControl?

Avui en dia qualsevol empresa que vol gestionar la demanda dels seus clients ofereix un servei de cita prèvia, que aporta un gran valor afegit a l’atenció del client i de retruc facilita la organització de la logística diària.

A PrevenControl oferim aquest servei que recomanem a tots els nostres clients. No obstant això, les gestions sol·licitades són diverses i no sempre queden gestionades amb cita prèvia. Per aquest motiu, i per organitzar tots els nostres serveis i l’atenció a les nostres oficines, des de l’any passat disposem d’un gestor intel·ligent de cues, amb la tecnología més innovadora.

 

 

Aquest gestor de cues ens permet controlar el flux de clients per una millor optimització del temps, i ben segur que et permetrà tenir una experiència més còmode, agradable i satisfactòria, a la vegada que et mantenim informat/da de les notícies i promocions relacionades amb la ITV i la seguretat viària.

Quan arribis a les nostres oficines dirigeix-te a la màquina de gestor de cues que trobaràs ben aprop de l’accés principal, i selecciona una de les següents opcions:

 

 

 • ITV amb cita: Si has demanat cita prèvia. El sistema et sol·licitarà la matrícula del vehicle a través d’un llistat previ o bé mitjançant el cercador.
 • ITV sense cita: Si no has demanat cita prèvia i vols sol·licitar torn. Tingues en compte que el tiquet imprès no té reserva d’hora assignada. La revisió ITV s’efectuarà en funció de la capacitat de l’estació. El personal de l’estació ITV et mantindrà informat/da.
 • Demanar cita / Altres consultes: Si vols demanar cita per un altre dia o bé realitzar altres consultes relacionades amb la ITV.
 • Tramitar expedient (reformes, altres…): Si desitges obrir un expedient per a realitzar gestions no periòdiques:
  • consulta estat d’expedients
  • legalització d’enganxalls
  • reformes de vehicles
  • importacions de vehicles
  • canvis de servei del vehicle
  • etc…
 • Recollir documentació: Si necessites retirar documents d’un expedient que t’hem obert prèviament.

Una vegada disposis del tiquet per a qualsevol de les gestions anteriors t’hauràs de mantenir en espera a la zona habilitada i esperar el teu torn. El gestor de cues t’avisarà del teu torn amb el número de tiquet i t’assignarà el mostrador disponible per ser atès.

Recorda que mentre esperes el teu torn et posem a la teva disposició WIFI de lliure accés.

Com veus és molt senzill el funcionament del gestor de cues, així doncs recorda agafar el teu tiquet quan arribis a les nostres oficines. Tot i que, si has utilitzat el servei de prepagament ITV&GO no l’hauràs de fer servir ja que has de dirigir-te directament a la línia d’inspecció corresponent.

Si necessites ampliar la informació pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o a través dels telèfons d’atenció al client i reserves 972 49 29 12 / 93 739 91 91.