El blog de la ITV i la seguretat viària

La inspecció tècnica de vehicles és una revisió de manteniment legal preventiu pel qual han de passar obligatòriament tots els vehicles. La finalitat és confirmar que poden seguir circulant sense que representi un perill per als seus ocupants, la resta d’usuaris de la via pública o el medi ambient.

La intenció és revisar tots aquells aspectes que molts conductors no solen vigilar amb freqüència, com ara l’estat dels pneumàtics, la direcció, els frens o fins i tot d’altres més comuns com les llums o els cinturons de seguretat.

Per facilitar la comprensió d’aquest procés d’obligat compliment hem creat aquesta plataforma en la qual anirem explicant i solucionant tots aquells dubtes i informacions que s’originen al voltant de la ITV. I també tots aquells temes relacionats amb la seguretat viària que són d’interès comú.

Els tècnics, mecànics i professionals de la nostra xarxa d’estacions compartiran la seva àmplia experiència perquè quan hagueu d’afrontar aquest tràmit legal ho feu de la manera més senzilla i comprensible possible. A més ens posarem a la pell del client i veurem quines són les preocupacions, dubtes i consells que us ajudin a entendre i realitzar la inspecció.

I complint amb el nostre compromís amb el client no volem que es converteixi en un monòleg. Les noves tecnologies permeten la interacció i aquest també serà un dels nostres objectius. La nostra intenció és que ens feu arribar aquells dubtes concrets, opinions i comentaris per poder fer encara més interessants i contrastades les informacions que compartim a través d’aquesta plataforma.

Prevencontrol compta actualment amb vuit estacions. Una a la província de Barcelona: Vic, i set a la de Girona: Blanes, Palamós, Olot, Ripoll, Celrà, Vilamalla i Girona. Per saber quan us toca passar-la podeu consultar-ho aquí i després us recomanem que reserveu cita online i fins i tot que escolliu l’opció d’ITV & GO amb el que no haureu de passar per les oficines, facilitant els tràmits i estalviant temps.