En ple segle XXI cada cop més gent estudia o treballa fora del lloc on va néixer o es va criar. El mateix passa amb els automòbils. I d'això va el nostre article d'avui, responent a un dubte que tenen molts usuaris quan van a demanar cita a algun dels nostres centres per passar la ITV. He de passar la ITV a la meva comunitat? La resposta és no. És evident que si has hagut de mudar-te per motius acadèmics, laborals o personals, o no hi ets en el moment d'haver de passar la revisió no t'obligarem a passar la ITV a la comunitat autònoma on està matriculat el teu cotxe. Tingues en compte que nosaltres sempre procurem facilitar-te les coses. De totes maneres, hi ha alguna cosa important a tenir en compte: si aquesta revisió no es supera per algun motiu  i et manen passar per un taller, convé recordar també que això s'ha de fer immediatament. És imperatiu no només tenir la ITV al dia, sinó també passar-la, i en cas que sigui negativa, portar-l'ho immediatament al taller més proper perquè es repari allò pel que no ha passat la inspecció. La llei és molt clara i no es permet circular sense haver superat la ITV quan toca. Tot plegat s'estableix a la Llei de seguretat viària (Reial Decret 339/1990 de 2 de març). A més, ara està en vigor el sistema Itici (Intercanvi Telemàtic de la Inspecció Tècnica de Vehicles) que permet als agents de trànsit saber en temps real si el teu vehicle ha superat o no la inspecció. Et proposem diverses solucions que oferim als nostres centres PrevenControl per a que se't fagi més agradable passar aquesta inspecció tècnica a Catalunya:
  • PrevenControl organitza un sorteig per als clients que utilitzin el sistema de pagament amb targeta de crèdit a les estacions ITV de la Xarxa d’estacions ITV de PrevenControl o bé a través del servei ITV&GO de la web www.citaprevia.cat i entre tots els clients se sorteja una ITV periòdica gratuïta per a la Xarxa d’Estacions ITV de PrevenControl.
  • Demana cita prèvia online per tal que et puguis organitzar o trucant per telèfon per vindre a qualsevol dels nostres centres.
  • Fer ús del nou servei de prepagament online que ofereix la Xarxa d’Estacions ITV de PrevenControl i que permet estalviar-vos temps evitant el pas per les oficines de l’estació ITV quan vingueu a fer la revisió.
TOT AVANTATGES! I recorda que tot és per la teva seguretat i la dels altres.