Horaris d’estiu. No badis amb la ITV!

Horaris d’estiu a PrevenControl. No badis amb la ITV! Son setmanes de calor intensa i de vacances. Però l’obligació de dur la ITV al dia no varia, així que et facilitem els horaris de les nostres estacions perquè no et trobis sense marge per passar la inspecció.

Els horaris de les estacions PrevenControl varien a l’agost. A partir del 31 de juliol i fins al 25 d’agost l’horari serà des de les 7 del matí fins a les 14.15 hores en totes les estacions. A partir del migdia i durant la tarda els centres estaran tancats, excepte Palamós, que tindrà una franja més àmplia. Recorda que només s’atendrà amb cita prèvia i que l’accés dels vehicles es realitzarà fins a 15 minuts abans del tancament de l’estació.

I les segons inspeccions? En aquest cas l’horari recomanat per PrevenControl varia en funció de l’estació i de si són vehicles pesants (per sobre de les 3,5 tones) o no. Per tot plegat et recomanem que consultis els horaris de cada estació. Pots fer-ho aquí.

ITV Celrà | ITV Vilamalla | ITV Olot | ITV Palamós

ITV Blanes | ITV Ripoll | ITV Girona | ITV Vic

Els horaris varien a l’estiu i en cas que hagis de passar la inspecció a Vilamalla, et recomanem que consultis aquest enllaç per veure l’afectació de les obres de millora que hi estem fent. Recorda que pots demanar cita per telèfon en el 972 49 29 12 o el 93 739 91 91. I tens l’alternativa de fer-ho també a través de la web. En els últims mesos t’hem recordat què cal controlar més del vehicle amb la calor per evitar ensurts i la necessitat de dur la ITV al dia. No badis amb la ITV! Posa’t en contacte amb PrevenControl i serà un plaer atendre’t.