L’equip Sugar Team, patrocinat per PrevenControl per segon any consecutiu, culmina amb èxit la OncoTrail 2017

La setmana passada es va celebrar la cinquena edició de l’Oncotrail 2017 organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km. que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

En l’edició d’aquest any es van inscriure un total de 196 equips, tot un rècord de participació, que van córrer per col·laborar i ajudar a recaptar fons i aportar el seu granet de sorra.

L’equip Sugar Team, amb PrevenControl com a patrocinador, està compost per un equip mixt de 4 corredors i 4 corredores, una fisioterapeuta i un altre col·laborador per temes logístics. Entre ells dos treballadors de l’estació ITV de Palamós. L’equip es va posicionar en 68º lloc de la classificació millorant fins i tot el temps de l’anterior edició. Des de PrevenControl aprofitem aquestes línies per donar l’enhorabona a tot l’equip per aquest gran fita aconseguida.

L’Oncotrail 2017 ha estat una edició de rècord recaptant més de 220.000 € entre tots els equips participants per ajudar als malalts de càncer. La valoració general que s’ha realitzat des de l’organització ha estat molt positiva, però com sempre pensant ja en els canvis i millores per a l’edició 2018.