Nou mètode prepagament ITV per a professionals (tallers, concessionaris,…)

A PrevenControl treballem diàriament en la millora del nostre servei, per aquest motiu a partir del dilluns 25 de setembre s’incorpora un nou mètode de pagament ITV a través de la pàgina web de reserves www.citaprevia.cat. Els clients que estiguin donats d’alta com a clients de facturació, podran efectuar aquest tipus de prepagament a la web de cita previa. De moment, aquest nou servei només estarà operatiu com a prova pilot en les reserves que s’efectuin per a l’estació ITV de Vilamalla.

Com funciona?

Aquest nou mètode de pagament està orientat per als clients professionals (tallers, concessionaris, flotes de vehicles,…) que estiguin donats d’alta com a clients amb facturació. Mitjançant un codi d’accés permetrà fer la reserva online, introduir les dades del vehicle i realitzar el prepagament online per facturació. D’aquesta manera, a l’accedir a l’estació ITV es podrà anar directament a qualsevol de les línies d’inspecció disponibles sense passar prèviament per a les oficines de l’estació ITV.

Com sol·licitar el codi d’accés?

Si és la primera vegada que es sol·licita aquest tipus de pagament, a la mateixa pàgina web es podrà demanar l’alta com a client de facturació i obtenir les credencials d’accés. En el cas de ser client de facturació i no disposar del codi podeu posar-vos en contacte amb el departament de comptabilitat a comptabilitat@prevencontrol.net o bé des de la pàgina de contacte.

Gestió a través de l’Àrea de client

En el cas que es realitzi una reserva posteriorment es pot recuperar a través de l’àrea de clients i tramitar el prepagament amb facturació. Per accedir a l’àrea de client premeu a l’enllaç que trobareu a la part superior dreta de la pàgina web www.citaprevia.cat. Aprofitem per a recordar-vos que en aquesta àrea de client també es poden realitzar les següents tasques:

  • Concertar nova cita prèvia
  • Concertar nova cita prèvia per matrícula
  • Consultar historial de cites
  • Cancel·lar cita prèvia
  • Prepagament cita prèvia
  • Editar dades
  • Canviar clau d’accés

Les credencials d’accés a l’Àrea de Client s’envien al correu electrònic la primera vegada que es realitza una reserva. En el cas de no recordar la clau d’accés, premeu sobre l’enllaç ‘He oblidat la meva clau’ per tal d’associar-ne una de nova.