Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament

REVISIONS DE VEHICLES, S.A.

+info


Finalitat

 • Gestió dels serveis contractats;
 • Gestió del blog;
 • Tractament amb finalitats comercials, enviament d’ofertes, informació i propostes comercials.
 • L’enregistrament de trucades per atendre la seva petició i analitzar-les per tal de millorar les respostes ofertes i proporcionar un servei més personalitzat.

+info


Legitimació

Consentiment de l’interessat, a excepció de determinats suposats en els que existeixi interès legítim

Les seves dades seran tractades sobre la base de l’interès legítim de l’entitat, sent aquest prevalent degut a la necessitat de disposar d’instruments per poder valorar i millorar la qualitat de les respostes que li oferim i les decisions que adopti en virtut d’aquestes. També per augmentar la seguretat i disposar d’un mitjà d’acreditació sobre els serveis o productes sol·licitats i els oferts per part nostra, i és necessari per a això l’enregistrament de les trucades.

+info


Destinataris

Les dades seran tractats exclusivament per REVISIONS DE VEHICLES, S.A., a excepció d’aquells casos en els que la comunicació de les seves dades a tercers sigui necessària per a poder cumplimentar la finalitat directament relacionada amb el servei contractat.

+info


Conservació de los dades

Fins a la finalització del servei o existeixi obligació legal.

+info


Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es).

+info


Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la rotecció de Dades a la nostra web: www.citaprevia.cat/politica-de-privacitat

+info


Informació addicional sobre Protecció de Dades

¿Qui és el responsable del tractament de les teves dades tus datos?

 • Identitat: REVISIONS DE VEHICLES, S.A. CIF: A08728636 – Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona Tom: 4.805 Foli: 37 Full: 53395, Inscripción 1a
 • Adreça postal: c/Sant Pau, 25, 08221, Terrassa (Barcelona)
 • Telèfon: 93 731 66 60
 • e-mail: lopd_pc@prevencontrol.net
 • Delegat de Protecció de Dades: Badia)Advocats, Andreu Alonso aalonso@badia-adv.com

¿Amb quina finalitat tractem les seves dades?

 • Gestió dels serveis contractats i realització d’enquestes d’opinió i satisfacció
 • Enviament de comunicacions comercials i promocionals.
 • Gestió del blog amb notícies relacionades amb la ITV, etc.
 • L’enregistrament de trucades per atendre la seva petició i analitzar-les per tal de millorar les respostes ofertes i proporcionar un servei més personalitzat.

¿Quina és la legitimació del tractament de les seves dades?

 • Relació contractual entre REVISIONS DE VEHICLES S.A. i l’usuari en el moment de l’execució del servei contractat. Per a dur a terme el servei contractat és obligatori que ens faciliti les dades personals que se li demanin. Si no ens facilita les seves dades personals, el servei contractat no podrà ser efectuat.
 • El seu consentiment lliure, específic, informat, inequívoc.

¿A quins destinataris comuniquem les seves dades?

Les seves dades seran tractades exclusivament per REVISIONS DE VEHICLES S.A. amb la següent excepció: les dades que ens proporcioni podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de fins directament relacionats amb el servei contractat dalt indicats entre REVISIONS DE VEHICLES S.A. i el cedent de les dades, com a les entitats o organismes als quals existeixi obligació legal. No es produiran transferències a tercers països fora de la Unió Europea sense que hi hagi el seu consentiment.


¿Quant temps conservem les seves dades personals?

Les dades personals que ens faciliti es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o quan sigui necessari conservar per raó d’obligacions legals. Quan la conservació ja no sigui necessària, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la seva destrucció total.

En cas d’enregistrament de trucades, aquestes es conservaran durant un termini mínim de 12 mesos, i en qualsevol cas fins que se n’hagi cursat la sol·licitud o se n’hagi respost la consulta. En cas que es procedeixi a demanar noves dades per telèfon com a conseqüència d’una reclamació, contractació, canvi de producte o servei, etc. l’enregistrament serà conservat com a acreditació del recull de la dada mentre pugui sorgir algun tipus de responsabilitat legal nascuda en virtut de la relació mantinguda. La informació relativa a l’avaluació de les decisions adoptades pels usuaris en virtut de les respostes ofertes es manté durant un període de 12 mesos.


¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment;
 • Dret a accedir, rectificar i suprimir les dades;
 • Dret de limitació de l’ús o oposició del tractament de dades;
 • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Descarregui tots els models d’exercici de drets aquí.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:

c/ Sant Pau, 25, 08221, Terrassa (Barcelona)
DPO: Badia)Advocats, Andreu Alonso aalonso@badia-adv.com