PrevenControl col·labora a l’UNRAIL 2017

Entre els dies 25 de febrer i 5 de març es va celebrar el Rally UNIRAID 2017. Es tracte d’un Rally solidari on els participants han de portar ajuda humanitària al continent africà. Els vehicles participants han de dur com a mínim 27Kg de material escolar i els vehicles han de tenir una antiguitat mínima de 25 anys. Aquesta prova està adreçada únicament a estudiants.

Enguany els alumnes de 2on de Grau Superior de mecànica de l’escola Narcís Montoriol de Figueres es van inscriure amb dos cotxes. Aquest projecte és un treball transversal de tot el curs on tots els estudiants del grup col·laboren amb les seves habilitats a l’hora de preparar els cotxes, en tot el procés mecànic, organitzatiu, …

Des de l’estació ITV de Vilamalla es col·labora amb l’institut des de fa 3 anys fent diferents xerrades sobre ITV i en matèria de reformes en els vehicles, així com fent difusió de la feina que es fa en les ITV i sobre les opcions de participar en els cursos que PrevenControl organitza anualment per preparar personal inspector. Aquest any aquesta xerrada es va integrar en aquest projecte per tractar les reformes que es van fer sobre els dos vehicles participants.

Els principals esculls en que es van trobar els estudiants han estat els que no els són propis de la seva disciplina, com ara l’obtenció de recursos per poder dur a terme el projecte i tenir prou temps des del mes d’octubre quan es va iniciar el projecte i el dia que va començar el raid.

Finalment els dos vehicles va ser acabats, preparats i provats per poder fer la cursa que entre tots els alumnes van posar a punt.

Podeu trobar més informació d’aquesta edició i de les altres del raid en el Web oficial d’Uniraid: http://www.uniraid.org/edicion-2017/ o bé a Instagram @sabataplana_uniraid