Programa la ITV amb antelació de cara a les vacances d’estiu

Probablement a aquestes alçades ja saps el teu destí per a les properes vacances d’estiu. Per norma general els períodes de vacances es solen planificar amb antelació, i si compten amb el nostre vehicle per als desplaçaments hem de tenir en compte la seva posada a punt. És possible que durant els mesos d’estiu et caduqui la ITV del teu vehicle, si és aquest el teu cas et recomanem que gestionis la ITV amb la màxima antelació possible.

Pots comprovar la data de caducitat de la ITV en l’informe d’inspecció que et vàrem entregar en la darrera visita a les nostres instal·lacions o bé a la fitxa tècnica del vehicle.

Cal que tinguis en compte que a PrevenControl durant el període d’estiu disposem d’horaris especials d’obertura. A continuació, et relacionem els enllaços a la informació horària de cadascuna de les estacions ITV de la Xarxa d’Estacions ITV de PrevenControl.

 

ITV Celrà (GI02 · Gironès II)

ITV Vilamalla (GI03 · Alt Empordà)

ITV Olot (GI04 · Garrotxa)

ITV Palamós (GI06 · Baix Empordà)

ITV Blanes (Gi07 · La Selva)

ITV Ripoll (GI08 · Ripollès)

ITV Girona (GI09 · Girona)

ITV Vic (B04 · Osona)

 

Recorda que són mesos de més alta demanda i per aquest motiu et recomanem que sol·licitis cita prèvia per qualsevol de les següents vies:

  • Web: citaprevia.cat
  • Telèfon: 972 49 29 12 · 93 739 91 91
  • A qualsevol de les delegacions ITV