Cada cop hi ha més gent vacunada i les autoritats van relaxant les mesures per la Covid. Així, a través de les notícies cada setmana anem veient com ens informen del relaxament de les normes i protocols, però què passa a les ITV? Hi ha hagut canvis? T’ho expliquem aquí.

Les estacions ITV mantenen de moment els protocols establerts, seguint els consells de les autoritats sanitàries. Al nostre web hi trobareu el vídeo explicatiu per complir pas a pas amb tota la normativa, la primera de les quals és que cal tenir cita prèvia per passar la inspecció. A la zona d’oficines hi trobaràs gel hidroalcohòlic, distàncies de seguretat, cartells explicatius i la recomanació de pagar amb targeta de crèdit.

https://www.youtube.com/watch?v=YxgEF4E2XCo

Les normes de sanitat comporten un protocol a seguir que comença amb l’arribada a les oficines i que duren tota la inspecció. El client haurà d’anar amb la mascareta posada, lligar tots els cinturons de seguretat, posar la ventilació al màxim i baixar les finestres. Un cop comenci el procés només podràs baixar del vehicle quan t’ho indiquin els operaris i al final t’hauràs d’esperar a línia groga fins que et portin la documentació i, si s’escau, el distintiu nou de la ITV, que tu mateix hauràs d’enganxar al vidre.

Si més endavant es produeix algun canvi en les normatives n’informarem al web, on recorda que tens l’opció de reservar cita a qualsevol de les nostres estacions, amb el telèfon com a alternativa. A PrevenControl ens preocupem per la seguretat i la salut de tots els nostres clients.