Com ja saps, passar la ITV és un tràmit obligatori que repercuteix en la teva seguretat i en la dels altres usuaris així com en el medi ambient. Però dins de l’ampli ventall d’estacions que hi ha distribuïdes pel territori català et donarem alguns fets diferencials que fa que escollir una estació de PrevenControl sigui molt millor opció i puguis gaudir de tots els beneficis i comoditats que t’oferim:
  • Wifi i cafè. Comptem amb servei gratuït de wifi i màquines de cafè a les oficines de totes les nostres estacions, per tal que la teva espera sigui el més agradable possible.
  • Servei ITV&GO. Però si no vols passar per les oficines, tenim el servei ITV&GO amb el que podràs accedir directament per a qualsevol de les línies en servei. Fes la reserva amb aquest servei des de la nostra pàgina web.
  • Assistència de conductor. En cas de que no puguis fer el circuit obligatori de la revisió amb el cotxe, podem passar nosaltres mateixos la revisió mentre tu esperes a oficines. Consulta aquest servei i els motius pels quals el necessites a les nostres estacions.
  • Revisió gratuïta. Si pagues amb targeta la revisió entraràs directament al sorteig d’una revisió totalment gratuïta que sortegem cada mes.
  • Certificats. Perquè ens preocupem per la teva i la nostra seguretat, totes les estacions compleixen un estricte control i per això comptem amb els certificats ISO 9001, IQNET ISO 9001, ISO 14001 i IQNET ISO 14001.
  • Reserves. Perquè t’oferim les vies més senzilles per reservar la teva cita prèvia, ja sigui online o per telèfon. I un cop a l’estació respectem l’hora de la reserva gràcies al nostra sistema de cues intel·ligents.
A tot això li has de sumar la professionalitat i experiència dels nostres mecànics que t’assessoraran i t’ajudaran durant tota la inspecció. Busca l’estació més propera i reserva ja la teva inspecció.