Com ja hem explicat altres vegades, passar la ITV és obligatori. I quan s’ha de fer, dependrà del vehicle i dels anys que faci de la seva matriculació. Si et toca passar la inspecció, no t’espantis! És un tràmit molt senzill i des de PrevenControl fem tot el possible perquè el puguis realitzar sense problemes. Primer de tot has de saber que no pots demorar-te de la data especificada per passar la inspecció sinó vols ser multat i no et servirà de res dir que no ho sabies. Si és la primera vegada que has de passar la inspecció, et recomanem que comprovis al permís de circulació la data de matriculació del vehicle i miris en aquest enllaç quan et toca segons el tipus de vehicle. Si ja l’has passat altres vegades, pots comprovar-ho en varis llocs: al revers de la targeta d’ITV que has de tenir entre la documentació del cotxe, a l’informe d’inspecció de l’última revisió o podràs consultar el mes i l’any al distintiu que portaràs enganxat al vidre davanter del vehicle.

He de reservar cita prèvia?

I si ja tens clar el dia que et toca passar la inspecció, el següent pas que has de fer és concertar una cita prèvia. Tot i que també hi podries anar sense cita, és millor agendar-ne una abans per no trobar-te que hi hagi excés de vehicles i que no et puguin atendre o haver-te d’esperar molta estona. Sens dubte la solució més senzilla és reservar cita prèvia.

Com puc reservar la meva cita per la ITV?

Nosaltres et proposem dues fórmules ben senzilles: o trucant per telèfon o a través d’un ràpid i fàcil formulari de la web. Per telèfon pots trucar al 972 49 29 12 des de la província de Girona o al 93 739 91 91 des de Barcelona. I via web hauràs d’entrar a citaprevia.cat. En tots dos casos hauràs d’escollir l’estació que més et convingui. Pots anar a qualsevol, però aquí trobaràs un mapa detallat de totes les de PrevenControl per poder anar a la que tinguis més a prop.

Quines dades necessito?

Un cop et posis en contacte amb nosaltres et demanarem a quina estació vols anar, el tipus de vehicle que necessita passar la inspecció (cotxe, moto, camió, etc) i la data i l’hora en que vols passar-la. I també ens hauràs de dir la matrícula del vehicle, el teu nom i el teu telèfon.

Quins beneficis tinc si faig la reserva online?

Si fas la reserva online a més et demanarem un mail. I t’oferirem l’opció de pagar directament des de la nostra web amb el servei ITV&GO el que farà que no hagis de passar per les oficines en cap moment i guanyar temps el dia de la inspecció. I ja està! Així de senzill! Ara només falta que arribi el dia i l’hora reservada i et presentis a l’estació amb la documentació necessària: permís de circulació original, targeta d’inspecció tècnica original, DNI de la persona que porta el vehicle a l’estació (no cal que sigui el titular) i el rebut vigent de l’assegurança del vehicle.