Que no se’t passi la data de la ITV! Avui en dia tots portem moltes coses al cap i a vegades badem en algun aspecte o se’ns passa una cita. Que no sigui amb el dia en què has d’anar a passar la inspecció amb el teu vehicle. Avui al blog de PrevenControl t’oferim alguns recursos per tenir sempre clar quan et toca passar la ITV.

Fa anys portàvem agendes, llibretes i moltes coses per apuntar-nos el que teníem pendent, però avui dia en el mòbil s’hi concentra tot. I aquest aparell també ens serveix per estar al dia de la ITV. Fa uns mesos ja et vam explicar què es pot fer i què no amb l’aplicació de la Dirección General de Tráfico. Un dels recursos que ofereix l’app de la DGT és precisament avisar-te de quin dia has de passar la ITV. La digitalització del sector és un fet i cada cop podrem fer més coses vinculades al trànsit i a la inspecció tècnica de vehicles amb els dispositius mòbils.

En la mateixa línia que la DGT, l’administració pública ofereix l’aplicació Mi carpeta ciudadana. En aquesta app més nova també hi figuren les dades dels nostres vehicles i ens avisa de quan toca passar la ITV. Al mateix temps ens ofereix també l’opció d’afegir la data en el nostre calendari virtual per a què no se’ns passi. És tracta d’una novetat, ja que ha anat incorporant opcions a partir de les recomanacions fetes pels ciutadans. L’objectiu del govern espanyol és que la majoria de serveix públics digitals siguin accessibles des del mòbil l’any 2025 i inclou un assistent virtual i l’opció de demanar cites prèvies en determinats tràmits. En pocs mesos ja frega els dos milions d’usuaris.

Aplicació Mi carpeta ciudadana ITV PrevenControl

A part dels recursos de l’administració pública, PrevenControl també mira de fer-te la vida una mica més fàcil. Per això quan vinguis a passar la ITV t’oferirem l’opció de rebre un SMS de recordatori quan s’acosti la data de la pròxima inspecció. O potser l’has rebut recentment ja i és senyal que ha arribat l’hora d’anar amb el teu vehicle a passar la inspecció. En aquest cas recorda que pots demanar cita a l’estació PrevenControl més propera ja sigui per telèfon o a través del web. Quan ja ho hagis fet i abans de venir, revisa tots els elements del vehicle per poder passar la inspecció a la primera.