PrevenControl estrena web. Navegar pel nostre web us serà encara més fàcil a partir d’ara. PrevenControl treballa sempre per millorar el servei als clients i per això gaudireu d’un portal remodelat per gestionar la vostra cita en línia, resoldre dubtes i fer els tràmits necessaris.

PrevenControl estrena web amb la voluntat d’ajudar als clients. Els qui ho son i els qui ho seran aviat. Recorda que pots fer servir el nostre portal per gestionar la teva cita, tant per sol·licitar-la com per anul·lar-la si és el cas. Mira a quina categoria pertany el teu vehicle i quina franja horària et va millor. Pots aprofitar també per resoldre els dubtes sobre la documentació i els tràmits a fer. Per això disposes d’un canal d’ajuda en línia, així com de l’opció de contactar a través d’un formulari. O la solució pot aparèixer fent un cop d’ull a l’apartat de preguntes freqüents.

El nou web ofereix una imatge renovada i una navegació més intuïtiva i fàcil. El blog i les notícies passen a estar ordenades per categories. Així pots trobar més ràpid tot allò que busques. Cada mes t’oferim diverses publicacions sobre normatives, lleis, consells i tot allò vinculat a les inspeccions ITV que et resultaran interessants. No te les perdis!

Per tot plegat era important explicar-te que PrevenControl té web nou, que  esperem que ajudi a fer els tràmits amb encara més facilitat. Si has de fer algun canvi a la targeta ITV o al teu vehicle consulta l’apartat d’Alta de tràmits administratius. I també trobaràs on son les nostres vuit estacions d’inspecció ITV a Barcelona i Girona, així com les estacions mòbils. Sempre amb la voluntat de facilitar-te tot el procés de la inspecció del vehicle i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir. Gaudeix del nou web PrevenControl!