No et perdis el calendari d’advent de PrevenControl!

No et perdis el calendari d’advent de PrevenControl! A partir del dia 1 de desembre segueix-nos a les xarxes socials per descobrir cada dia una sorpresa. Sortejos i consells molt útils per anar fent via fins a les entranyables cites de Nadal.

El calendari d’advent és una mena de compte enrere fins l’arribada de Nadal. Per trobar el seu origen cal tirar molt enrere, fins a mitjans del segle XIX, a Alemanya. Primer s’utilitzaven sobretot per a gent que no sabia comptar i a partir d’aquí han anat evolucionant. Fa un segle es van començar a imprimir calendaris amb una xocolata cada dia pensant en els més petits de la casa i amb el temps cadascú n’ha fer la seva adaptació. Les ITV no en són l’excepció. Per això et recomanem que no et perdis el calendari d’advent de PrevenControl!

A partir de l’1 de desembre cada dia t’oferirem una sorpresa. Des de plans per fer en parella a experiències individuals. Tot plegat acompanyat de consells interessants perquè les ITV son clau a nivell de seguretat viària i medi ambient. Us recordarem maneres d’evitar ensurts amb l’arribada del fred i com tenir sempre el vehicle en les millors condicions. I sempre tenint presents les tradicions de Nadal. Recorda que ho podràs seguir a les xarxes socials a través dels nostres comptes:

  • Instagram @prevencontrol_itv
  • Twitter (X) @Preven_ITV

Estem a punt d’entrar en l’últim mes de 2023. Mira quan et toca la ITV del vehicle i si és al desembre demana cita a qualsevol de les estacions PrevenControl. Si et toca al gener, fes també la gestió, que amb els dies festius que hi haurà no et trobis després sense la data que volies. Millor ser previsor. Ho pots fer per telèfon o a través del web. I mentre no arriba el dia de passar la inspecció, no et perdis cada dia el calendari d’advent de PrevenControl! Moltes sorpreses i consells imprescindibles per a circular amb el teu vehicle. Gaudeix-lo!